Bine ati venit pe Salubris.ro! Unde ne găsești?

Rate this page

PENTRU CLIENŢII CARE LOCUIESC ÎN GOSPODĂRII INDIVIDUALE (CASE) :

 Pot beneficia de tariful scăzut la serviciile de salubritate beneficiarii care au în dotare recipienți (proprii sau furnizați de operatorul de salubritate) pentru depozitarea deșeurilor municipale (pe care le predau operatorului de salubritate) și care asigură precolectarea separată a deșeurilor pe doua fluxuri: flux deșeuri reciclabile şi flux deșeuri altele decât cele reciclabile. În acest sens beneficiarii trebuie să completeze şi să transmită la societatea Salubris SA, formularul ACORD.

Angajaţii Salubris vor verifica compoziţia deşeurilor colectate separat de clienţi și vor aplica pe pubele marcajul “CONFORM” sau “NECONFORM”.

Beneficiarii care au completat si transmis la Salubris SA formularul ACORD si ale căror pubele vor fi marcate cu inscripția CONFORM pentru toate preluarile de deseuri reciclabile planificate in cursul unei luni, vor beneficia automat de tariful redus pentru luna respectivă.

Clienţii care nu vor completa şi transmite acest ACORD, sau l-au completat si transmis dar nu scot la poarta pubela pentru deseuri reciclabile in data planificata pentru preluarea acestor deseuri, se considera ca nu au facut separarea deseurilor si implicit vor achita tariful aferent colectării în amestec a deşeurilor.

>> ACORD

PENTRU CLIENŢII CARE LOCUIESC LA BLOC SAU CASA PRECUM ŞI PERSOANELE JURIDICE CARE PRIN CONTRACT DEPOZITEAZĂ DEŞEURILE LA PUNCTELE GOSPODĂREŞTI  :

Acesti clienti trebuie să colecteze separat deşeurile reciclabile şi să le depoziteze conform  la punctele gospodăreşti arondate (care vor fi verificate) sau să le predea la Centrul Municipal de Colectare Iaşi (din stradela Grădinari nr. 26).

Pot beneficia de tariful scăzut la serviciile de salubritate:

  • beneficiarii (populaţie) care predau spre valorificare, la Centrul Municipal de Colectare Iaşi o cantitate de cel putin 6 kg/persoană/lună de deşeuri reciclabile (de hârtie, metal, plastic şi/sau sticlă) şi
  • beneficiarii (persoane juridice) care predau spre valorificare o cantitate de cel puţin 44,5 kg de deşeuri reciclabile (hârtie, metal, plastic şi/sau sticlă), pentru fiecare m3 de deșeu municipal similar, confirmat sau contractat.

Aceștia vor fi inregistrați in baza internă de date și vor beneficia automat de tariful redus pentru luna respectivă.

Persoanele care beneficiază de servicii de salubritate in baza contractului incheiat cu asociația de proprietari din care fac parte, in momentul când predau deşeurile reciclabile la Centrul Municipal de Colectare Iaşi trebuie să comunice numele și codul fiscal al asociației și prin intermediul acesteia vor beneficia de tariful redus.