Bine ati venit pe Salubris.ro! Unde ne găsești?

1. Salubris Comenzi şi acceptarea folosirii Salubris Comenzi:

Termenii de utilizare a aplicatiei Salubris Comenzi (denumiti in continuare „Termenii”), asa cum sunt prezentati in prezentul document sunt si vor fi guvernati si interpretati in conformitate cu legea romana. Accesand, folosind sau inregistrandu-te pentru a beneficia de aplicatia Salubris Comenzi accepti si iti dai acordul sa te supui acestor Termeni.

Salubris Comenzi vă este furnizată de firma Salubris S.A..

FOLOSIND APLICATIA, LUAŢI LA CUNOŞTINŢĂ ŞI SUNTEŢI DE ACORD CU ACEŞTI TERMENI. Dacă decideţi că nu sunteţi de acord cu oricare dintre aceşti Termeni, va rugam sa nu folositi Aplicatia respectivă.

2. Folosirea aplicatiei

Salubris Comenzi este o aplicatie de plasare comenzi de ridicare deseuri pentru clientii Salubris S.A. – persoane juridice.
Prin intermediul Aplicatiei se pot face urmatoarele operatiuni:

1. Se pot initia comenzi de ridicare recipient deseuri, indicand:

• tipul de deseu,
• tipul si numarul de recipient,
• locatia,
• data si ora propusa pentru ridicare,
• comentarii suplimentare.

2. Permite vizualizarea starii comenzii:

• comanda noua,
• comanda validate,
• comanda respinsa,
• comanda planificata,
• comanda executata.

3. Declaratii si garantii

La momentul inregistrarii in vederea utilizarii aplicatiei Salubris Comenzi declari si garantezi urmatoarele:
• ca ai dreptul, autoritatea si capacitatea deplina de exerciu in vederea accesarii si utilizarii Aplicatiei
• ca esti de acord cu Termenii si intelegi ca te supui acestora;
• prin utilizarea Aplicatiei nu vei incalca nicio lege sau regulament al tarii in care domiciliezi, tu fiind singurul responsabil pentru respectarea tuturor legilor si regulamentelor locale aplicabile.

4. Ce tip de continut se poate publica in Aplicatie?

Utilizatorul are dreptul de a inregistra urmatoarele tipuri de continut (denumit in continuare „Continut”) in Aplicatie: date cu caracter personal, nume, prenume utilizator, denumire client, adresa client.
Reguli apilcabile cu privire la Continut si utilizarea Aplicatiei:

1. Utilizatorul este singurul responsabil pentru Continutul publicat, garantand ca acesta nu va incalca drepturile de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale unei terte parti
2. Se interzice distribuirea prin intermediul Aplicatiei de Continut ofensator, care contin injurii, care descriu orice forma de violenta sau de cruzime, care prezinta sau sugereaza acte sexuale, care prezinta arme de orice fel, care constituie o incalcare a legii sau orice modalitate prin care aceasta ar putea fi incalcata, care prezinta consum de droguri sau alte substante ilegale, care prezinte consum excesiv de alcool, care promoveaza rasismul, sexismul, homofobia, discriminarea etnica sau sociala, care are caracter abuziv, indecent, calomniator sau obscen, care poate aduce prejudicii unei persoane si/sau incalca dreptul la imagine al unei persoane, care este protejat de drepturi de autor.
3. Continutul nu va afecta in niciun mod Aplicatia imaginea sau serviciile Salubris S.A..

5. Cine poate vizualiza Profilul / Continutul pe care il salvezi in Aplicatie?

Profilul utilizatorului poate fi vizualizat numai de catre persoanele configurate in aplicatie de catre administrator/titular cont. Datele introduse in aplicatie nu sunt publice.

6. Drepturi

Salubris S.A. acordă dreptul ne-exclusiv de a descărca, instala şi folosi Aplicatia pe telefonul mobil, cu scopul de a usura si eficientiza activitatea legata colectarea deseurilor.
Noi deţinem toate drepturile de proprietate asupra Salubris S.A. Nu se vor furniza alte drepturi, cu excepţia dreptului de a folosi Salubris S.A. conform acestor termeni si conditii.
În mod particular, înţelegeţi şi sunteţi de acord că:

1. nu aveţi permisiunea să revindeţi, să copiaţi sau să distribuiţi Salubris Comenzi în scopuri comerciale sau să folosiţi Salubris Comenzi în orice alt mod care contravine acestor Termeni ai serviciului
2. nu aveţi permisiunea să duplicaţi, transferaţi, copiaţi sau distribuiţi orice parte a Salubris Comenzi, în orice mediu, fără autorizaţia noastră prealabilă în scris
3. nu aveţi permisiunea să decompilaţi sau să modificaţi orice parte a Salubris S.A.;
4. veţi respecta termenii şi condiţiile acestor Termeni ai serviciului.

7. Costuri pentru utilizarea Aplicatiei / Serviciilor

Aplicatia Salubris Comenzi poate fi descarcata de orice persoana. Accesul in aplicatie se acorda doar de catre Salubris S.A. clientilor.
Nu veţi fi taxat pentru instalarea Salubris S.A.. Veti fi taxat pentru datele folosite la descărcarea Aplicatiei si pentru utilizarea Salubris Comenzi după descărcare.

8. Încheierea sau modificarea Salubris Comenzi

Puteţi să încetaţi oricând utilizarea Salubris Comenzi. În funcţie de tipul dispozitivului, puteţi, de asemenea, să dezactivaţi sau să dezinstalaţi oricând Salubris Comenzi de pe dispozitiv.
Totodata, puteti solicita Salubris S.A. sa stearga contul / profilul folosit. Din momentul in care contul / profilul a fost sters, vor fi sterse orice informatie referitoare la contul/profilul respectiv, trimis sau incarcat prin intermediul Aplicatiei.
Putem să suspendăm, încheiem sau modificăm Salubris Comenzi imediat din orice motiv, inclusiv când necesită lucrări de reparaţii sau întreţinere. Putem să adăugăm periodic funcţii noi şi nu avem obligaţia să oferim nicio funcţie anumită prin Salubris Comenzi. Putem să retragem Salubris Comenzi, însă în acest caz va vom oferi un preaviz de cel puţin 30 de zile.

9. Pentru ce nu suntem responsabili

Furnizăm Salubris Comenzi „ca atare” doar pentru uzul dumneavoastră in scop de business. Aplicatia este conceputa sa poata fi descarcata si utilizata pe smartphones, cu sisteme de operare Android.
Va trebui să asigurati că telefonul dumneavoastră mobil este compatibil cu Salubris Comenzi înainte de a utiliza aplicatia si sa acceptati termenii si conditiile de utilizare a acesteia.
Salubris S.A. nu este responsabil pentru orice prejudiciu cauzat telefonului mobil, calculatorului personal sau oricarui echipament sau tehnologie, incluzand dar fara a se limita la orice bresa de securitate cauzate de virusi, erori, inselaciuni, falsificare, omitere, intrerupere, defectiunie, intarziere in operatiuni sau transmisiuni, lini computerizare sau cadere a retelei sau orice alta defectiune tehnica produsa ca urmare a utilizarii Aplicatiei.
Astfel, nu vom fi responsabili pentru nicio pierdere sau daună pe care noi sau dumneavoastră nu am putut să o prevedem în limite rezonabile la data la care aţi început să folosiţi Salubris Comenzi sau care nu se află sub controlul nostru.
De asemenea, nu vom fi responsabili pentru:

1. orice pierdere sau daună (morala sau patrimoniala) datorată Conţinutului pe care l-aţi încărcat, stocat
2. orice conţinut sau servicii furnizate de altă persoană sau organizaţie;
3. orice pierdere sau daună pe care aţi fi putut să o evitaţi fiind atent sau luând măsuri rezonabile; sau
4. orice pierdere sau corupere a conţinutului dumneavoastră sau a altor date ale dumneavoastră, dacă pierderea sau coruperea respectivă nu este cauzată de noi sau nu se află sub controlul nostru în limitele rezonabilului. Va punem in vedere deasemenea ca Salubris S.A. nu raspunde fata de dumneavoastra si/sau fata de terte parti pentru niciun fel de daune directe sau indirecte inclusiv, dar fara a se limita la pierderi de profit, castiguri nerealizate si/sau nefructificarea unor oportunitati de afaceri sau orice alte pierderi similare suferite ca urmare a lipsei de utilizare a Aplicatiei sau de calitatea necorespunzatoare a Serviciilor.
Orice pierderi, daune, prejudicii rezultate din neglijenta sau imprudenta noastra sau a partenerilor nostri, sunt excluse.

10. Legea aplicabila

Putem să permitem altei persoane să ducă la îndeplinire în numele nostru oricare dintre obligaţiile care ne revin conform acestor termeni. Sunteţi de acord că putem să transferăm drepturile şi obligaţiile care ne revin conform acestor termeni către altă companie. Dacă transferăm drepturile şi obligaţiile noastre către orice altă terţă parte, vă vom anunţa. Dacă oricare dintre aceşti termeni nu poate fi pus în aplicare de o instanţă sau de altă autoritate, îl vom şterge din aceşti termeni şi acest lucru nu va afecta restul termenilor. Putem să vă trimitem notificări prin e-mail, prin mesaje text, prin poştă sau prin site-ul nostru web. Putem să modificăm oricând aceşti termeni publicând termenii modificaţi la adresa www.salubris.ro, fără notificarea prealabilă a persoanelor care o utilizează. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.
Aceşti termeni şi aplicatia Salubris Comenzi vor fi guvernaţi de legislaţia din Romania.
In cazul aparitiei unui conflict legat de utilizarea Aplicatiei, vom incerca solutionarea conflictului respectiv pe cale amiabila, negocierile in acest sens fiind guvernate de buna credinta.
Toate disputele vor fi soluţionate în instanţele din Iasi, cu excepţia cazurilor în care legislaţia în vigoare specifică o altă jurisdicţie pentru dumneavoastră ca şi client.

11. Asistenţă

Sperăm sa folosiţi cu plăcere Salubris Comenzi
Dacă aveţi orice problemă, ne puteţi contacta direct in echipele de support sau managerul de cont asignat.

12. Forta Majora Si Cazul Fortuit

Salubris S.A. nu este raspunzator fata de Utilizator pentru neindeplinirea oricarei obligatii in caz de forta majora / caz fortuit si in general in cazul unui eveniment care este dincolo de controlul sau, cat si pentru operarea si conexiunea altor retele nationale sau straine si pentru activitatile si actiunile lor in general.
Caz de forta majora / de caz fortuit poate fi, de exemplu dar nu limitativ: stare de razboi (fie declarat sau nu), conflict armat, revolutie, insurectie, actiuni sau amenintari militare sau teroriste, sabotaj, tulburari civile, greve sau alte actiuni in campul muncii, legi, regulamente, decizii sau directive, catastrofe naturale, cutremur, incendiu, explozie, tulburari solare sau meteorologice, urgente publice sau orice alta intamplare, care este dincolo de controlul sau.
Forţa majoră este constatată de o autoritate competentă.
Partea contractantă care invocă forţa majoră are obligaţia de a notifica celeilalte părţi, imediat şi în mod complet, producerea acesteia şi să ia orice măsuri care îi stau la dispoziţie în vederea limitării consecinţelor.
Dacă forţa majoră acţionează sau se estimează ca va acţiona o perioadă mai mare de 6 luni, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părţi încetarea de plin drept a prezentului contract, fără ca vreuna dintre părţi să poată pretinde celeilalte daune-interese.
Salubris S.A. va lua toate masurile necesare pentru a asigura disponibilitatea maxima a Aplicatiei in caz de forta majora si pentru cazurile fortuite, respectiv pentru evenimente care sunt dincolo de controlul sau.

Utilizam module cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Puteti afla mai multe despre modulele cookie pe care le folosim sau le dezactivati in setari. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings