Bine ati venit pe Salubris.ro! Unde ne găsești?

ANUNȚ IMPORTANT

Incepând cu luna august 2019, la utilizatorii din gospodării individuale(case) din municipiul Iași, Salubris SA va asigura de 2 ori/lună colectarea deșeului reciclabil uscat.

Colectarea separată și introducerea în stațiile de sortare a deșeurilor reciclabile colectate separat reprezintă pilonul de bază al activității de gestiune a deșeurilor. De asemenea, colectarea separată presupune și atingerea țintelor impuse de legislație, evitarea amenzilor și a infrigementului pentru România.

Dată fiind preocuparea constantă a municipalității pentru dezvoltarea activității de gestionare a deșeurilor și implicit pentru protejarea mediului inconjurător, Salubris SA împreună cu Primăria Municipiului Iasi au implementat  un sistem de colectare separată a deşeurilor, susţinut prin modernizarea dotărilor existente, achiziţia de utilaje ecologice și performante şi implementarea de tehnologii moderne.

Cu ajutorul echipamentelor pe care le achiziționăm în această perioadă creștem frecvența de colectare a deșeurilor reciclabile. Astfel, începând cu luna august 2019, la utilizatorii din gospodării individuale(case) din municipiul Iași, Salubris SA va asigura colectarea deșeului reciclabil uscat de 2 ori/lună, iar speranța noastră este ca spre sfârșitul anului să ajungem la un regim de colectare săptămânal.

Se observă deja o creștere în acest domeniu: în primul semestru al acestui an s-a colectat mai mult decât dublul cantității de deșeuri reciclabile colectate în aceeași perioadă a anului trecut.

Prin toate demersurile întreprinse, Salubris SA urmărește creșterea cantităților de deșeuri colectate separat de la populația din municipiul Iași in vederea atingerii țintelor stabilite de legislația in domeniu.

Accept
Save settings