Bine ati venit pe Salubris.ro! Unde ne găsești?

Salubris SA desfasoara această activitate ca parte dintr-un sistem integrat la nivelul municipiului Iasi alaturi de Primaria Municipiului Iasi si alte institutii/ societati cu atributii in acest domeniu, in contextul Comandamentului de iarna. Aceasta activitate constă în efectuarea unor lucrări specifice de îndepărtare a zăpezii, a gheţii şi de combatere a poleiului în scopul asigurării circulaţiei pietonale în condiţii de siguranţă, pe o suprafață medie de peste 12.000.000 mp anual.

Intreaga activitate de curatare si transport a zapezii :

  • se deruleaza cu masini si echipamente moderne euro 6 (mașini multifunctionale pentru deszăpezit si imprastiat material antiderapant, motocultoare, autobasculante și încărcătoare frontale),
  • este permanent monitorizata electronic prin sistem GPS (implementat atat la nivelul autovehiculelor, cat si la nivelul personalului muncitor) si fizic in teren de catre echipa manageriala si reprezentanții autorizați ai Primăriei Municipiului Iași.

Societatea Salubris SA amplasează pe perioada iernii uniform pe raza în municipiului Iași containere speciale cu material antiderapant.