Bine ati venit pe Salubris.ro! Unde ne găsești?

Rate this page

Centrul municipal de colectare

Societatea Salubris S.A. (in colaborare cu Primaria Municipiului Iasi si Asociatia ECOTIC) a inaugurat în luna martie 2016 Centrul Municipal de Colectare Iasi din stradela Gradinari nr. 26 – investitie al carei scop este cresterea gradului de colectare separata a deseurilor reciclabile in Municipiul Iasi si suplimentarea solutiilor existente de debarasare a deseurilor reciclabile, a obiectelor refolosibile si a deseurilor periculoase din gospodarie, dedicat direct populatiei din Municipiul Iasi.

Este primul astfel de centru municipal de colectare a deșeurilor provenite din gospodării particulare deschis în Romania, unde populația poate ajunge ușor (fie pietonal, fie cu autoturismul), și unde cetatenii din Iasi pot preda toate tipurile de deșeuri care există într-o gospodărie: plastic, carton, hârtie, sticlă, textile, deșeuri din construcții, electrice și electronice, baterii, uleiuri si anvelope uzate, etc.

Modul de colectare separata a deseurilor la CMCI, se poate gasi accesand Ghid de colectare CMCI

Mai multe detalii privind activitatea de la Centrul Municipal de Colectare Iași, se pot gasi accesand pagina de internet:  http://www.cmciasi.ro